Flankesteaks Dansk Kødkvæg – 500 – 1000 gram
Dansk Kødkvæg når det er bedst, det er hvad Kildegaarden er, og det gælder også denne Flanksteak.
Flankesteak er utrolig nem at tilberede, det kan tilberedes på pande eller på grillen. Afhængig af tykkelsen på “den lille steg” kan stegetiden variere, derfor kan det være en fordel at kontrollere med et stegetermometer og når du rammer en centrumtemperatur mellem 58-60 grader er den klar. Lad den hvile små 5 minutter inden der skæres tynde skiver af stegen – husk at skær på tværs af kødfibrene.
Denne udskæring er velegnet til at marinere, gør gerne dette i god tid, og marinaden kan du selv mikse med olie og de krydderier der passer til dine smagsløg. Kom det hele i en pose og lad den ligge at trække i køleskabet. Husk inden tilberedning at tage flanksteaken ud af køleskabet og blive tempereret inden stegning.
Levering | Frostvare |
Holdbarhed | se label på vare |
Udskæring | Flanksteak |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds |
Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes. Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |
Flanksteak