Del dit billede med os

  Kornfodret Black Angus Hel Striploin fra Angus heritage

  Smagfuld, mør og flot Striploin fra Uruguay

  pris pr. kg. 385 kr.

  Angus er synonymt med en kødoplevelse af de helt store. Men hvad er det, som giver den fantastiske smag og mørhed? For canadiske Heritage Angus er svaret respekt for dyrene, som opdrættes i harmoni med den billedskønne canadiske natur.

  Denne striploin har en flot marmorering og er klar til at skære til nogle lækre steaks eller stege.

  Hemmeligheden bag Heritage Angus Beef

  Heritage Angus er en sammenslutning af mere end 40 familie drevne farme i det vestlige Canada. Hver dag trækker de i arbejdstøjet med passion for udelukkende én ting: At opdrætte Angus kvæg i tårnhøj kvalitet – uden at gå på kompromis med respekt for hverken dyr eller natur.

  De dygtige canadiske ranchers opdrætter dyrene efter årelange traditionerud fra tanken om at naturligt sunde dyr, der lever på det uberørte og rene land, giver det bedste kød.

  Derfor lever og græsser de store okser frit på åbne landområder, når vejret tillader det. Her får de motion ved at bevæge sig på den endeløse canadiske prærie, hvor alt er naturligt – nøjagtigt ligesom dyrenes kost! Den består af kontrolleret foder som snitgræs, korn og alt det grønne som vokser på netop prærien.

   

  Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

  Område: Canada

  Varedeklaration
  Levering Ferskvare
  Holdbarhed  Ferskvare til 02/10-2022, herefter en frostvare – ved køb/forsendelse overgår holdbarheden til 5 dage, kan fryses i 6-8 måneder
  Udskæring Striploin
  Født Canada
  Opvokset Canada
  Slagtet Canada
  Opskåret Canada
  Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.