Oksetykkam af Dansk Kødkvæg

Fra 159,77 NOK

Gammeldags oksesteg

Kun 148 kr. pr. kg.

Oksetykkam er det mest brugte stykke kød til gammeldags oksesteg, en steg som kan laves i gryde, ovn eller stegeso. Der er mange måder at tilberede den på, man skal dog være opmærksom på at lade det få tid nok og anvende et stegetermometer således man er sikker på at stegen har fået nok, kernetemperaturen skal ramme minimum 80 grader. Det er også en steg man kan komme i Sous vide over en længere periode, som vil gøre stegen utrolig mør.

Lad denne klassiker ramme middagsbordet og det er Dansk Kødkvæg når det er bedst, fritgående dyr fra Kildegaarden som går ude en stor del af året og græsser på arealer ned til Mariager fjord.

 

Område: Danmark

Brand: Kildegaarden

Varedeklaration
Levering Frostvare
Holdbarhed  Se label på vare
Udskæring Tykkam
Født Danmark
Opvokset Danmark
Slagtet Danmark
Opskåret Danmark
Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.