Tværreb (shortribs) Dansk Kødkvæg

Fra 247,65 NOK

Fyldt med smag

Oksetværreb kan bruges til supper da det giver en helt fantastisk smag, er også lækkert at langtidsstege.

Disse tværreb kommer fra topproducenten Danske Kildegaarden som producerer kødkvæg i meget høj kvalitet.

Ønsker du short ribs som er meget populære, så skær disse shortribs af tværrebene, de skårne short ribs kan tilberedes ved at koge dem i 3-4 timer eller sousvide dem ved 55 grader i 48 timer. Når de er klar så tilbered dem færdige enten i ovn eller på grill, pensel dem med en barbecue marinade ved relativ høj varme, vend kødet hvert 5 minut og pensel løbende med marinade til det hele er dækket og marinaden har en karamelliseret overflade, nu er de klar til at nyde.

Tilbehøret må de selv finde på.

 

Område: Danmark

Brand: Kildegaarden

Varedeklaration
Levering Frostvare
Holdbarhed  Se label på vare
Udskæring Tværreb
Født Danmark
Opvokset Danmark
Slagtet Danmark
Opskåret Danmark
Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.