Del dit billede med os

  Canadisk Black Angus Kornfodret Striploin Steaks 250 gram

  115,00 kr.

  Møre, saftige og lækre striploin steaks

  Fra Angus Heritage kommer disse flotte Black Angus Steaks. Dette er første klasse Canadisk Black Angus kød.

  Hemmeligheden bag Heritage Angus Beef

  Heritage Angus er en sammenslutning af mere end 40 familie drevne farme i det vestlige Canada. Hver dag trækker de i arbejdstøjet med passion for udelukkende én ting: At opdrætte Angus kvæg i tårnhøj kvalitet – uden at gå på kompromis med respekt for hverken dyr eller natur.

  De dygtige canadiske ranchers opdrætter dyrene efter årelange traditionerud fra tanken om at naturligt sunde dyr, der lever på det uberørte og rene land, giver det bedste kød.

  Derfor lever og græsser de store okser frit på åbne landområder, når vejret tillader det. Her får de motion ved at bevæge sig på den endeløse canadiske prærie, hvor alt er naturligt – nøjagtigt ligesom dyrenes kost! Den består af kontrolleret foder som snitgræs, korn og alt det grønne som vokser på netop prærien.

  Steaksene er pakket enkeltvis i vakuum og vejer 250 gram +/- 15 gram.

   

  Udsolgt

  Område: Canada

  Brand: Heritage Angus

  Varedeklaration
  Levering Ferskvare
  Holdbarhed  De skæres og vakuumpakkes ved bestilling, holdbarhed 5 dage på køl fra forsendelse, kan fryses i 6 – 8 måneder
  Udskæring Striplion
  Født Canada
  Opvokset Canada
  Slagtet Canada
  Opskåret Canada
  Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.