Del dit billede med os

  Flap Meat Natures Reserve

  Fra 230,00 kr.

  Flotte og smagsfulde Flap Meat

  I hver pakke er der 2 stk. Flap Meat.

  Pris 159 kr. pr. kg.

  Uanset om det er grill eller pande som bruges så steg kødet kortvarigt ved høj varme så det får en stegeskorpe, skru herefter ned til medium varme og steg Flapmeaten ca. 6-8 minutter på hver side, vend kødet ca. hvert 2 minut, efter tilberedning lad kødet hvile i ca. 10 minutter inden udskæring. Kødets fibre går på tværs af kødet, så skær tynde skiver på langs af steaken/stykket.

  Er du i tvivl, så anvend et stegetermometer og tag kødet af varmen omkring de 55 grader.

  Namibia er rig på naturressourcer, der udgør en betydelig del af den nationale økonomi. Landets vigtigste havn er Walvis Bay, kendt for sin bemærkelsesværdige naturlige lagune og sine store flamingoflokke. Men de uovertrufne hemmeligheder i Namibias dyrerige stopper ikke der. Nogle af de bedste vildtreservater i verden giver turister mulighed for at nyde de mange vidundere i det spektakulære vilde liv. Næsten alle afrikanske dyrearter er repræsenteret her i Etosha, med pattedyr og fugle, der trives i de magiske vandhuller spredt ud over denne betagende nationalpark.

  Men blandt så mange vidundere er Namibias måske største hemmelighed dets oksekød! Dette er et sted, hvor kvæg er virkelig tilfredse, velsignet med endeløst græs så langt øjet rækker. De store åbne landbrugsarealer i landet gør det muligt at opdrætte husdyr i ægte harmoni med naturen. Den nationale besætning består af en blanding af racer egnet til varmere klimaer og kvæg af europæisk oprindelse og egenskaber. Dette er et miljø, hvor dyrene frit kan strejfe og græsse, som de har brug for, og som de har været i dette land i århundreder.

  Husdyr opdrættes og passes af familier med en lang og stolt tradition for kvægopdræt. Kombiner denne arv med moderne landbrugsteknikker, og resultatet er noget af det bedste oksekød i verden.

  Dette er hemmelighederne bag Natures Reserve-oksekød.

  Anerkendt for sin naturlige kvalitet og smag, er Naturreservatet virkelig Namibias største hemmelighed. Oplev Natures Reserve-oksekød, og oplev oksekød med en smag, mørhed og saftighed, der ligesom det land, det kommer fra, forfører sanserne og lever længe i hukommelsen.

  Varedeklaration
  Levering Ferskvare – Ved afsendelse skal du bruge varen inden 5 dage, uanset mærkningen på varen – eller fryse varen ind, den kan fryses i 8-10 måneder.
  Holdbarhed  Se label på varen
  Udskæring Flapmeat
  Født Namibia
  Opvokset Namibia
  Slagtet Namibia
  Opskåret Namibia
  Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.