
Oksetyndsteg fra Kildegaarden
Lækker oksetyndsteg som er et rigtigt lækkert måltid at byde gæsterne.
Stegen kan laves i ovn eller på grill – sørg for at tage stegen ud af køleskabet 1 times tid før tilberedning så den bliver tempereret. steg den ved 150-160 grader eller indirekte varme på grillen – stegen er klar når kernetemperaturen rammer de 55 grader, lad den herefter hvile i ca. 15 minutter så er den klar til servering.
Levering | Frostvare |
Holdbarhed | Se label på vare |
Udskæring | Tyndsteg |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds |
Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes. Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |