Del dit billede med os

  Stokes Real Mayonnaise 345 gr.

  48,50 kr.

  Rapsolie, pasteuriserede æg fra fritgående høns og ekstra jomfru olivenolie er hovedingredienserne i denne mayo, som er god nok til at tage kampen op med din egen hjemmelavede version.

  Brug den som den er, eller som grundsauce der kan piftes op for eksempel med friskhakket estragon eller presset hvidløg.

  Udsolgt

  Område: England

  Beskrivelse
  Ærlig, ren og velsmagende. Det var grundtankerne bag Stokes’ første sauce, der kom på hylderne i 2004 – en fyldig og cremet mayonnaise lavet af æg fra fritgående høns og ekstra jomfru olivenolie fra Grækenland. Disse tanker gælder stadig den dag i dag, og hver eneste af Stokes’ mere end 75 forskellige saucer er anerkendt for deres ekstra høje kvalitet. Alle saucer håndlaves omhyggeligt efter traditionelle forskrifter, og kun de bedste ingredienser får lov at blive en del af opskrifterne. Stokes saucer overdøver ikke smagen, men får god mad til at smage bedre.
  Ingredienser

  Rapsolie (75%), pasteuriserede æg fra fritgående høns (12%), vand, ekstra jomfruolivenolie (5%), ikkeraffineret råt rørsukker, eddikesyre, havsalt, sennepsmel.

  Næringsindhold

  Næringsindhold pr. 100 g.

  Energi: 3045 KJ/742 Kcal
  Protein: 1,5 g
  Kulhydrater: 2,7 g
  Heraf sukkerarter: 1,6 g
  Fedt: 80,6 g
  Heraf mættede fedtsyrer: 6,5 g
  Kostfibre: 0 g
  Salt: 0,6 g

  Allergener

  Indeholder æg og sennep.