Del dit billede med os

  US Kornfodret Black Angus Cuvette

  Fantastisk lækker oksecuvette, velegnet til grillen. Cuvetterne fra USA er generelt større end dem vi finder hjemme i Danmark, men marmoreringen i kødet er med til at skabe et mørt og saftigt stykke kød.

  kun 165 kr. pr. kg.

  Platte Valley Black Angus U.S.D.A Choice – Fra hjertet af USA

  Platte Valley Black Angus Beef er resultatet af mange års erfaring, lidenskab og pleje af dyr. Platte Valley i USA opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet og fødevaresikkerhed. Kun de bedste Black Angus-dyr bruges til denne ekstraordinære produktlinje.

  “Platte River” strømmer gennem de amerikanske stater Nebraska og Colorado. Familien Viola, der var grundlægger af Platte Valley Group i 1993, har sine rødder i Nebraska, hvor de ejede kødkvægs Ranches. De besluttede at flytte til Colorado for at udvide deres forretning der. “Platte-floden” symboliserer den sti, som familien fulgte gennem disse smukke stater, gennem store dale med græssende kvæg.

  Kvægene tilbringer den første del af deres liv i disse dale. De græsser stille på de store enge og plejes på den traditionelle måde, indtil de overføres til foderet, hvor de sættes på en speciel diæt af korn i 160-180 dage. Denne diæt kombineret med det faktum, at kun det unikke Black Angus race bruges, sikrer, at Platte Valley får sin unikke marmorering og smag.

  Velsmagende kød lige til at sætte tænderne i.

  Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

  Område: USA

  Brand: Platte Valley

  Varedeklaration
  Levering Frostvare
  Holdbarhed  Se label på vare
  Udskæring Cuvette
  Født USA
  Opvokset USA
  Slagtet USA
  Opskåret USA
  Afpuds

  Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.