
Kamsteg ridset og u/ben
Dansk klassiker som altid er et hit
KUN 31,95 pr 1/2 kg.
Vores leverandør har skåret og ridset disse i hånden af udvalgte Danske grise.
Flæskesteg med sovs og kartofler samt lidt rødkål går man aldrig helt galt i byen med. overskuddet kan anvendes til pålæg de kommende dage eller en lækker flæskestegs sandwich.
Steg kamstegen i ovnen eller på grillen, der er mange måder og metoder til at få sprøde svær. Det vi gør er at overrisle kamstegen med kogene vand, det gør sværene åbner sig således man kan få godt med salt ned mellem sværene som er det der hjælper til sprøde svær. Vi steger dem altid i starten ved lavere varme (120-130 grader – langtidsstegning) det giver en fantastisk, mør og saftig oplevelse. Vi anvender ligeledes et stegetermometer og når kernetemperaturen er 55 grader skruer vi op for varmen til de 200 grader som hjælper sværen til at få det sidste – når stegetermometeret viser 65-67 grader tager vi den ud og lader den hvile lidt inden den skæres.
Velbekomme
Levering | Ferskvare |
Holdbarhed | ferskvare til 31/12 herefter frostvare |
Udskæring | Kam |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |