Del dit billede med os

    Kamsteg ridset og u/ben

    Dansk klassiker som altid er et hit

    KUN 31,95 pr 1/2 kg.

    Vores leverandør har skåret og ridset disse i hånden af udvalgte Danske grise.

    Flæskesteg med sovs og kartofler samt lidt rødkål går man aldrig helt galt i byen med. overskuddet kan anvendes til pålæg de kommende dage eller en lækker flæskestegs sandwich.

    Steg kamstegen i ovnen eller på grillen, der er mange måder og metoder til at få sprøde svær. Det vi gør er at overrisle kamstegen med kogene vand, det gør sværene åbner sig således man kan få godt med salt ned mellem sværene som er det der hjælper til sprøde svær. Vi steger dem altid i starten ved lavere varme (120-130 grader – langtidsstegning) det giver en fantastisk, mør og saftig oplevelse. Vi anvender ligeledes et stegetermometer og når kernetemperaturen er 55 grader skruer vi op for varmen til de 200 grader som hjælper sværen til at få det sidste – når stegetermometeret viser 65-67 grader tager vi den ud og lader den hvile lidt inden den skæres.

    Velbekomme

    Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

    Område: Danmark

    Varedeklaration
    Levering Ferskvare 
    Holdbarhed  ferskvare til 31/12 herefter frostvare
    Udskæring Kam
    Født Danmark
    Opvokset Danmark
    Slagtet Danmark
    Opskåret Danmark