Outside Skirt Steak Dansk Kødkvæg
Mørt, saftigt og smagsfuld.
Pris 189 kr. pr. kg.
Outside Skirt Steak er ikke en udskæring der typisk laves i Danmark, men tager du til USA så har alle restauranter som sælger oksekød typisk denne på menukortet. Vi er derimod så heldige at vores samarbejde med Kildegaarden, som producerer noget af det bedste kødkvæg i Danmark, netop laver denne udskæring så du nu kan få fingre i denne.
Outside skirt steak er udskæringen af oksekød, der kommer fra koens mellemgulvsmuskel, placeret mellem sjette og tolvte ribben. Det er tykkere og mere mørt end det indvendige snit, fordi det kommer fra et område af koen, der får mindre motion. Den har en mere ensartet form, Outskirt Steak ender dog typisk i storkøkkener og på restauranter, og du kan som regel ikke finde den ved købmanden. Du skal fjerne fedthinden fra denne udskæring inden tilberedning.
Den tilberedes bedst ved høj varme hvor kødet vendes hvert 30 sek. og steges i alt 5-7 minutter afhængig af tykkelsen på steaken. Efter stegning lad det hvile i 5-10 minutter inden det skæres i tynde strimler – husk at skære på tværs af kødfibrene.
Levering | Frostvare |
Holdbarhed | Se label på vare |
Udskæring | Outside Skirt Steak |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds | Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.
Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |