Del dit billede med os

  Outside Skirt Steak Dansk Kødkvæg

  Fra 160,00 kr.

  Mørt, saftigt og smagsfuld.

  Pris 189 kr. pr. kg.

  Outside Skirt Steak er ikke en udskæring der typisk laves i Danmark, men tager du til USA så har alle restauranter som sælger oksekød typisk denne på menukortet. Vi er derimod så heldige at vores samarbejde med Kildegaarden, som producerer noget af det bedste kødkvæg i Danmark, netop laver denne udskæring så du nu kan få fingre i denne.

  Outside skirt steak er udskæringen af ​​oksekød, der kommer fra koens mellemgulvsmuskel, placeret mellem sjette og tolvte ribben. Det er tykkere og mere mørt end det indvendige snit, fordi det kommer fra et område af koen, der får mindre motion. Den har en mere ensartet form, Outskirt Steak ender dog typisk i storkøkkener og på restauranter, og du kan som regel ikke finde den ved købmanden. Du skal fjerne fedthinden fra denne udskæring inden tilberedning.

  Den tilberedes bedst ved høj varme hvor kødet vendes hvert 30 sek. og steges i alt 5-7 minutter afhængig af tykkelsen på steaken. Efter stegning lad det hvile i 5-10 minutter inden det skæres i tynde strimler – husk at skære på tværs af kødfibrene.

  Område: Danmark

  Brand: Kildegaarden

  Varedeklaration
  Levering Frostvare
  Holdbarhed  Se label på vare
  Udskæring Outside Skirt Steak
  Født Danmark
  Opvokset Danmark
  Slagtet Danmark
  Opskåret Danmark
  Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.