Short ribs 1 ben Dansk Kødkvæg

99,06 NOK

Fyldt med smag

Short ribs som er meget populære, short ribs kan tilberedes ved at koge dem i 3-4 timer eller sousvide dem ved 55 grader i 48 timer. Når de er klar så tilbered dem færdige enten i ovn eller på grill, pensel dem med en barbecue marinade ved relativ høj varme, vend kødet hvert 5 minut og pensel løbende med marinade til det hele er dækket og marinaden har en karamelliseret overflade, nu er de klar til at nyde.

Tilbehøret må de selv finde på.

Hver pakke vejer mellem 400 – 600 gram

2 på lager

Område: Danmark

Brand: Kildegaarden

Varedeklaration
Levering Frostvare
Holdbarhed  Se label på vare
Udskæring Short Rib
Født Danmark
Opvokset Danmark
Slagtet Danmark
Opskåret Danmark
Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.