

Short ribs 1 ben Dansk Kødkvæg
78,00 kr.
Fyldt med smag
Short ribs som er meget populære, short ribs kan tilberedes ved at koge dem i 3-4 timer eller sousvide dem ved 55 grader i 48 timer. Når de er klar så tilbered dem færdige enten i ovn eller på grill, pensel dem med en barbecue marinade ved relativ høj varme, vend kødet hvert 5 minut og pensel løbende med marinade til det hele er dækket og marinaden har en karamelliseret overflade, nu er de klar til at nyde.
Tilbehøret må de selv finde på.
Hver pakke vejer mellem 400 – 600 gram
Levering | Frostvare |
Holdbarhed | Se label på vare |
Udskæring | Short Rib |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds | Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.
Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |