Baby Back Ribs
Dette er Spareribs som er knap så brede i benene som de traditionelle Spareribs vi kender, men fortvivl ikke der er masser af kød på dem.
Vores Baby Back Ribs er Sous Vide og med en barbecue marinade på, men de fortjener helt sikker noget ekstra mens de tilberedes.
De kan tilberedes i både ovn og på grillen.
- Læg Ribsene til optøning, når de er tøet op er de klar til tilberedning
- Varm ovnen op til 180 grader
- læg Ribsene på en rist med noget under som opsamler den saft der vil dryppe ned
- Vende Ribsene jævnligt og gerne pensel dem med ekstra marinade.
- Efter 20-25 minutter er det klar til at sætte tænderne i
Hvis du vil tilberede dem på grillen så følg ovenstående inspiration men ribsene skal tilberedes på indirekte varme.
Du får nogle fantastisk møre og smagfulde Ribs med disse American Baby Back Ribs – som tilbehør kan det være Steakshouse Fries, eller hvad der nu passer ind i dine smagsvarianter.