Hvem er vi?

Vi er en gruppe af personer med vidt forskellige baggrunde, men netop de forskellige baggrunde giver en samlet styrke og løbende udvikling til glæde for dig som kunde, flere personer i gruppen har tidligere arbejdet med køb og salg af kød på flere niveauer.

Vi køber kvalitetskød i både ind- og udland, og har allerede opbygget et godt netværk af importører og leverandører som har de samme værdier som os, en af de værdier der ligger højt for alle er dyrevelfærd, vi tror på at hvis dyret har haft en god opvækst i gode omgivelser så kan det smages på kødet.

Vi handler kun ved certificerede Producenter, leverandører og importører således at vi kan sikre at kvaliteten er intakt samt at importeret kød er GMO og Hormon frit.

Vi samarbejder ligeledes med lokale slagtere således vi får gode regionale specialiteter.

Vi køber direkte ved importører og springer en masse led over og sælger direkte til dig som forbruger, dette gøre at vi har kvalitetskød til fair priser. Vores udvalg vil spænde vidt således der er noget til alle i familien og vi vil løbende justere vores sortiment således at der hele tiden er nye ting at prøve.

Med hensyn til fisk og skaldyr er bæredygtighed også et fokuspunkt, det betyder vi kun vil sælge produkter der er enten MSC eller ASC mærket.

MSC er din garanti for at den fisk/skaldyr du spiser er fanget under bæredygtige, skånsomme og kort sagt, ordentlige forhold. læs mere om MSC her

ASC er en pendant til MSC og har til formål, at være verdens førende program og label, indenfor ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr. Læs mere om ASC her

Vi ser frem til at handle med dig, og give dig en rigtig god oplevelse som kunde hos os.