Del dit billede med os

  Handel- og returbetingelser hos Kødboxen ApS

   

  Generelle oplysninger

  Kødboxen ApS
  Nejsigbakken 20
  9300 Sæby
  CVR nr.: 42288772
  Telefon: 55 22 11 46
  E-mail: info@koedboxen.dk

   

  Betaling

  Kødboxen ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

   

  Levering

  Vi sender til hele Danmark, dog kun til brofaste øer. Fragtpriser fra 50 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
  Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
  Vi sender alle vores varer afsted med Xpressen.
  Afgiver du din ordre inden kl. 10 om torsdagen, vil du modtage din ordre dagen efter om fredagen, såfremt varerne er på lager. Kødboxen anvender ”Xpressen” til at varetage fragten for at sikre leveringen bliver overholdt. Leveringen vil foregå i tidsrummet 08.00 – 18.00
  Hvis du skulle stå i den uheldige situation at din pakke ikke er blevet leveret, skal du kontakte vores kundeservice inden for 24 timer.

   

  Reklamationsret

  Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Kødboxen ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
  Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

  Ved returnering og reklamationer skal varen sendes til:
  Kødboxen ApS
  Østergade 54B
  9850 Hirtshals
  Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

   

  Refusion

  Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

   

  Returret

  Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop (gælder dog ikke fødevarer)
  Perioden regnes fra den dag;
  – Hvor du modtager ordren.
  – Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  – Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
  – Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
  – Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
  – Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@koedboxen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

  Vi modtager kun varer som er sendt direkte til vores lokation i Hirtshals:

  Kødboxen ApS
  Østergade 54B
  9850 Hirtshals

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

   

  Varer undtaget fortrydelsesretten

  Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
  – Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  – Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
  – Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  – Varer, hvor plomberingen er brudt.
  – Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  – Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  – Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
  – Aftaler indgået på offentlig auktion.
  – Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

   

  Returnering

  Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.
  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

   

  Varens stand ved returnering

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

   

  Tilbagebetaling

  Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
  Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
  Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

   

  Alkohol

  Iflg. Dansk lovgivning skal personener være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
  Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

   

  Klagemuligheder

  En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
  Link: Klageportal for Nævnenes Hus

  Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
  Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
  Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@koedboxen.dk