Inspiration

Sous Vide hakkebøffer

Nemmere bliver det ikke.

Vores Sous Vide hakkebøffer fra Danske Kildegården er helt perfekte og med en fantastisk smag.

Hakkebøfferne kan tilberedes som almindelige hakkebøffer og spises sammen med kartofler og sovs, kan også anvendes til en lækker burger. Alternativt så brug dem til bøfsandwich med sovs, her kommer du bøfferne i sovsen og lader dem blive varmet op sammen med sovsen.

For alle tilfælde anbefaler vi at det overskydende fedt der er i forbindelse med Sous Vide processen bruges til at stege i eller komme med i sovsen, så er du garanteret den ekstra smag.

De sælges i 3 stk. pakninger, men kan skilles ad således du kun behøver at tilberede det antal som der er behov for.

Forslag til tilberedning på pande.

  1. Varm panden op til middel/høj varme
  2. Kom bøfferne på sammen med fedtet fra Sous Vide
  3. Steg dem 3-4 minutter på hver side

Ovenstående kan selvfølgelig også gøres på grillen.

Du kan finde dem lige her

 

 

Bedøm dette indlæg