
Brisket Flat Black Angus Kornfodret
Fra 288,75 DKK
Trimmet og flotte Brisket fra Black Angus
Kun 165 kr. pr. kg
Skal du have BBQ the American Way så er dette et must at have på bordet og det kan laves i både ovn og på grillen.
Start dagen før med at komme rub på din brisket og lad den stå at trække indpakket i køleskabet til næste morgen.
Når du er klar tænder du ovn/grill på 100-108 grader og når temperaturen er stabil sættes Brisket ind, når kernetemperaturen på din Brisket er kommet op på 70 grader så pak den ind i butchers paper så holdes på saften. Når den er pakket ind så retur i ovnen eller på grillen til den har nået en kernetemperatur på 94-95 grader – herefter tager du den ud og lader den hvile indpakket i minimum en halv time inden udskæring/servering.
Det tager mellem 10 – 12 timer at tilberede dette, men du vil ikke fortryde det – det er hele tiden værd.
Levering | Ferskvare frem til 10/6-2022 |
Holdbarhed | Se label på varen – ved modtagelse maks. 5 dage på køl, kan indfryses i 6-8 måneder. |
Udskæring | Brisket |
Født | Uruguay |
Opvokset | Uruguay |
Slagtet | Uruguay |
Opskåret | Uruguay |
Afpuds | Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.
Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |