Okse & Kalv

Okse & Kalvekød

Vores oksekød er nøje udvalgt og vi køber kun certificerede produkter fra både ind og udland, for os handler det om at man får en god oplevelse med smag og mørhed. Samtidig er det vigtigt for os at producenterne har fokus på dyrevelfærd, da vi mener at god dyrevelfærd kan smages i kødet. Vores importerede oksekødsprodukter er GMO og antibiotika frit. Vi har mange forskellige udskæringer såsom Steaks, Stege, Ribeye og Striploin og meget mere

Vores Kalvekød kommer fra både Danske og Hollandske producenter. Producenter som har dyrevelfærd højt på deres prioritetsliste, vi har både Culotte, Cuvette og Mørbrad.

Black Angus

Vi køber primært udenlandsk oksekød, fra Black Angus racen der er kødkvæg som producerer fantastisk kød med en god marmorering. Vi køber både kød fra kvæg som er kornfodret og græsfodret således at du som kunde kan vælge hvad der passer i din smag.

Dansk Kødkvæg

Vi er stolte over at vi har en aftale med Kildegaarden som producerer noget af det bedste kødkvæg man finder i Danmark. Kvægene fra Kildegaarden græsser på arealer som indgår i naturpleje, det er både på eng- og græsarealer, arealer der ikke er egnede til jordbrug, derfor går kvægene ude en stor del af året. Fra Kildegaarden har vi alt lige fra Oksefars til Steaks og oksestege. Netop oksefarsen er helt perfekt til en god hakkebøf eller en omgang kødsovs, du får en fars som kendetegner alt det gode ved Kildegaarden, som er smagen, saften og mørheden.

Få leveret til døren

Du kan bestille og få leveret vores kvalitetsprodukter lige til døren. Vi leverer i hele Danmark 4 gange i ugen og til den adresse du bestemmer, det kan også være til firmaet eller sommerhuset, vi leverer dog ikke til ikke brofaste øer.

Afhent selv

Vores lager er placeret i Hirtshals tæt på hoved færdselsåren, så uanset hvor du kommer fra i Vendsyssel så er vi nemme at finde, er du i sommerhus i Vendsyssel er det også nemt at komme forbi og hente varer.