Aftensmad på kun 30 minutter

Spicy Hakkebøf med Fries

Lækker Spicy og smagfuld hakkebøf.

Vores oksefars fra Danske Kildegaarden er helt perfekt til dig der gerne vil have en hakkebøf, en af vores favoritter er en Spicy udgave af hakkebøffen som sammen med Fries er et nemt og hurtigt måltid med en god smag.

  1. Tø farsen op i køleskabet (tager ca. 1 døgn så husk at flytte fra fryser til køleskabet).
  2. Når den er tøet op så tag farsen ud af pakningen og køleskabet ca. 30 minutter før det skal laves og form 4 bøffer af denne.
  3. Kom salt og peber på hakkebøffen.
  4. Kom allround krydderi, fyr og flamme krydderi og steakpeber på en tallerken og rør det sammen – du ruller nu kanten af hakkebøffen i de blandede krydderier.
  5. Varm panden op til middel/varm.
  6. Kom Hakkebøfferne på panden uden fedtstof så de “tørsteges” Oksefarsen har en fedtprocent på mellem 10-14% og er dermed perfekt til en tørstegning uden at kødet bliver tørt.
  7. Sørg for at vende hakkebøfferne jævnligt, de skal ca. steges 1 minut for hver millimeter tyk hakkebøffen er – så er hakkebøffen 1 cm. tyk skal den steges ca. 10 minutter i alt (5 minutter på hver side). Du kan også kontrollere med et stegtermometer og her skal centrum temperaturen vise 63-65 grader.
  8. Når dine hakkebøffer er færdige så tag dem af og lad dem hvile 2-3 minutter inden servering.

Du kan selvfølgelig også tilberede dine hakkebøffer på grillen.

Som tilbehør til disse, er vores Classic fries som kan tilberedes i Friture, Air fryer eller ovnen og som dyppelse til fritterne anbefaler vi vores mayonnaise, Garlic mayonnaise eller chili ketchup.

Dette er nemt og tager ikke mere end 30 minutter at tilberede

 

Bedøm dette indlæg