Kalveculotte Sous Vide
Saftigt, mørt og så kan du pifte smagen ekstra i vejret med Sous Vide
Vores lækre Kalveculotte er perfekte til at Sous Vide.
Tag stegen ud og rids den i fedtlaget – kom salt, peber, hvidløg samt allround krydderi på stegen, sørg for det er fordelt godt rundt på hele stegen. Når du har fået fordelt krydderierne så kom stegen i en vakuumpose.
Gør din Sous vide klar og indstil den til 57 grader og 5 timer – når den er klar kommes stegen heri.
Fordelen ved denne metode, er at alle de lækre krydderier trænger godt ind i kødet og du får en ensartet tilberedning af din steg. Når stegen er færdig skal den steges af på en pande, gerne med smør således at der kommer en lækker stegeskorpe.
Som tilbehør kan vi anbefale vores flødekartofler.
Nu er du klar til at imponere familien eller dine gæster, for det en virkelig mørt, saftig og bare lækkert.
Velbekomme