Nem hjemmelavet burger
Nogle gange ønsker vi bare det skal være nemt, og hvad er mere lækkert end en hjemmelavet burger med ost og bacon.
Vores Burgerbøffer fra Dansk Kødkvæg er formet og klar til at blive stegt, og så vejer hver bøf ca. 180 gram, så det bliver et rigtig godt måltid ud af denne bøf. Vi synes en rigtig god burger også kræver lidt ost og bacon for at fuldende den gode kombination.
Køb gode burgerboller til din burger, evt. smørbagte boller da smagen her er rigtig god.
Herunder forslag til tilberedningen.
- Tø bøfferne op i Køleskabet.
- 30 minutter før stegning af bøfferne så tag dem ud af køleskabet for at blive tempereret – kom gerne salt og peber på begge side så de ligger og trækker med dette
- Mens bøfferne står og trækker så begynd at stege det sliced bacon.
- Når bacon er færdigt så steg bøfferne i stegefedtet fra det netop stegte bacon, husk 1 min pr. mm tyk bøf, så er bøffen 1 cm så skal de steges ca. 10 minutter i alt.
- Når bøfferne mangler 2-3 minutter i at være færdige kommes din ynglings ost på bøffen så den kan ligges at smelte.
- Varm bollerne i ovnen.
- Smør bollen med Stokes Mayonnaise, kom salat, agurk og tomat skiver på bunden.
- Læg bøf på bunden, oven på bøffen lægges bacon og inden du kommer låg på, så kom Stokes Burger Relish henover bøffen.
Det er nemt og alle kan være med, de små i familien kan også deltage i alt sammensætte deres egen burger.
Tilbehøret kan være lækre Crinkle Cut Fries som kan tilberedes i friture, ovn eller airfryer.