Inspiration

Pulled Pork

En fantastisk spise som alle bør prøve.

For at lave Pulled Pork skal du have god tid og en lækker Nakkefilet (vi anbefaler Iberico Sortfodsgris) da den har en fantastisk smag og en fedtmarmorering som gør kødet endnu mere mørt og saftigt.

Du kan lave Pulled Pork i ovn eller på grillen, tiden der skal bruges er den samme. Hvis du anvender grill så skal du være opmærksom på at temperaturen holdes konstant.

Forslag til tilberedningen.

  1. Dagen før du skal tilberede dit kød kommer du en Rub på stegen, hele vejen rundt. Du kan vælge selv at mikse en rub eller du kan vælge vores BBQ Spareribs Rub som passer godt til denne ret.
  2. Lad kødet stå at trække i køleskabet et døgns tid, husk at pakke det ind i en pose eller wrap.
  3. På dagen hvor du skal servere Pulled Pork, så skal du starte ca. 12 timer inden servering.
  4. Varm ovnen eller grillen op til en temperatur på 110 grader og sæt stegen i ovn eller grill.
  5. Sæt stegen i på en rist med opsamling under til alle safterne.
  6. Efter 10-12 timer er stegen ved at være færdig, den skal have en kernetemperatur på ca. 93 grader.
  7. Du tager herefter stegen ud og trækker den fra hinanden med 2 gafler og så er der serveret.

En lækker marinade til dette er bare godt, men vi er jo forskellige og derfor har vi 3 slags så der er en til hver smag

Den almindelige Barbeque Sauce

Den søde Barbeque Sauce

Den stærke Barbeque Sauce

Fælles for alle 3 saucer er at de er lavet af de lækreste råvarer og med en rigtig god smag.

Sæt saucerne frem så dine gæster eller dem du spiser med, selv kan komme den smag og mængde de ønsker hen over kødet – kødet er perfekt til en burger men kan også bruges i andre sammenhænge.

Velbekomme

4/5 - (2 votes)