Stokes Sweet & Sticky Barbeque Sauce 315 gr.

54,00 kr.

Perfekt til Spareribs

Ønsker du at toppe smagen af dine Spareribs hvor der kommer en sød smag frem så er denne marinade helt perfelt til dette. Den hedder ikke Sweet and Sticky uden grund, hænger godt fast på kødet og ved at langtidsstege dine spareribs og løbende pensle med denne marinade bliver der en karamelliseret overflade som er utrolig lækker.

Røget barbecuesauce pakket med solmodne tomater krydret med peberrod og sødet med ahornsirup, som giver saucen en god konsistens og får den til at klistre godt som marinade til kødet.

+5 på lager

Område: England

Beskrivelse
Ærlig, ren og velsmagende. Det var grundtankerne bag Stokes’ første sauce, der kom på hylderne i 2004 – en fyldig og cremet mayonnaise lavet af æg fra fritgående høns og ekstra jomfru olivenolie fra Grækenland. Disse tanker gælder stadig den dag i dag, og hver eneste af Stokes’ mere end 75 forskellige saucer er anerkendt for deres ekstra høje kvalitet. Alle saucer håndlaves omhyggeligt efter traditionelle forskrifter, og kun de bedste ingredienser får lov at blive en del af opskrifterne. Stokes saucer overdøver ikke smagen, men får god mad til at smage bedre.
Ingredienser

Sukker og rørmelasse (40%), tomatpuré (17%), vand, malteddike (fra byg), peberrod (4%), Worcestershire sauce (malteddike (fra byg), spriteddike, melasse, sukker, salt, ansjoser (fisk), tamarind-ekstrakt, løg, hvidløg, krydderier, aroma), ahornsirup (3%), sojasauce (vand, salt, sojabønner, hvedemel), modificeret majsstivelse (fortykningsmiddel), krydderier (salt, røgpulver (røgaroma), honningpulver, naturlige aroma-ekstrakter).

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi: 886 KJ/208 Kcal
Protein: 1,4 g
Kulhydrater: 49,5 g
Heraf sukkerarter: 44,0 g
Fedt: 0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 1,2 g

Allergener

Indeholder byg, fisk, soya, sojabønner og hvede.