

Flapmeat Dansk Kødkvæg
Fra 120,00 kr.
Smagfulde og møre Flapmeat
Kun 218 kr. pr. kg.
Dansk Kødkvæg fra Kildegaarden hvor kvægene græsser på eng og græsarealerne som går ned mod Mariager fjord og udfører naturpleje på disse arealer. Kødkvægene er opvokset med fokus på velfærd og kærlighed og det kan smages i det fantastiske kød der produceres.
Flapmeat (Bavette) er en udskæring som er fantastisk mør og med masser af smag. Udskæringen er velegnet til pande eller grill.
Inden tilberedning så tag kødet ud af køleskabet og lad det hvile i ca. 20 minutter inden tilberedning så det bliver tempereret. Krydrer det med Salt og peber, eller hvilket krydderi der passer ind i dine smagsløg.
Uanset om det er grill eller pande som bruges så steg kødet kortvarigt ved høj varme så det får en stegeskorpe, skru herefter ned til medium varme og steg Flapmeaten ca. 6-8 minutter på hver side, vend kødet ca. hvert 2 minut, efter tilberedning lad kødet hvile i ca. 10 minutter inden udskæring. Kødets fibre går på tværs af kødet, så skær tynde skiver på langs af steaken/stykket.
Er du i tvivl, så anvend et stegetermometer og tag kødet af varmen omkring de 55 grader.
Levering | Frostvare |
Holdbarhed | Se label |
Udskæring | Flapmeat (Bavette) |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds |
Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes. Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |