Aioli Eriks
25,00 kr.
Nordens favorit Aioli
Denne lækre hvidløgs aioli er blevet en favorit i norden. Den er dejlig cremet og rund i smagen, og har en blød konsistens. Den er fremragende til mange forskellige ting det kan være fritter eller gulerodsstave.
Der er 230 ml. i bægeret.
Historien om Eriks begynder i 70’erne, da den kendte Svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdige kølsesaucer. til at starte med bliver saucerne udviklet og produceret på hans egen restaurant Gondolen, men meget hurtigt står det klart at faciliteterne er for små i forhold til efterspørgelsen. Eriks Saucer og dressinger har været på det Danske marked siden 2010 og Danskerne har virkelig taget produkterne til sig. Erik Lallerstedt er stadigvæk selv med til at udvikle nye saucer og i 2018 lanceredes og mayonnaise varianter.
Rapsolie, vand, ÆGGEBLOMME, eddike, hvidløg, salt, krydderier (bl.a. cayannepeber), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)
Æg er fra fritgående høns
Pr. 100 gram
Energi – 3000 KJ/ 700 Kcal
Fedt – 79g
– heraf mættede fedtsyrer – 6,1g
Kulhydrater – 1g
– heraf sukkerarter – 0,9g
Protein – 0,7g
Salt – 0,9g