Aioli Eriks

25,00 kr.

Nordens favorit Aioli

Denne lækre hvidløgs aioli er blevet en favorit i norden. Den er dejlig cremet og rund i smagen, og har en blød konsistens. Den er fremragende til mange forskellige ting det kan være fritter eller gulerodsstave.

Der er 230 ml. i bægeret.

Historien om Eriks begynder i 70’erne, da den kendte Svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdige kølsesaucer. til at starte med bliver saucerne udviklet og produceret på hans egen restaurant Gondolen, men meget hurtigt står det klart at faciliteterne er for små i forhold til efterspørgelsen. Eriks Saucer og dressinger har været på det Danske marked siden 2010 og Danskerne har virkelig taget produkterne til sig. Erik Lallerstedt er stadigvæk selv med til at udvikle nye saucer og i 2018 lanceredes og mayonnaise varianter.

Område: Sverige

Ingredienser

Rapsolie, vand, ÆGGEBLOMME, eddike, hvidløg, salt, krydderier (bl.a. cayannepeber), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)

Æg er fra fritgående høns

Næringsindhold

Pr. 100 gram

Energi – 3000 KJ/ 700 Kcal
Fedt – 79g
– heraf mættede fedtsyrer – 6,1g
Kulhydrater – 1g
– heraf sukkerarter – 0,9g
Protein – 0,7g
Salt – 0,9g