Chili Béarnaise Sauce
49,50 kr.
Den perfekte medfølger til godt kød
Sauce Umami’s saucer er det tætteste, som du kommer på en “ægte” Béarnaise, medmindre du altså ikke er en habil og rutineret hjemme-kok.
Anstrengelserne er efter nogens mening, det tætteste, som du kommer på en færdig ægte sauce, en perfekt alliance mellem gode æggeblommer og godt smør, bragt i balance med hvidvinseddike og tilsmagt med estragon, salt og peber.
Den perfekte ledsager til et godt stykke oksekød, men også til fjerkræ eller til kalv og lammekød.
Saucerne kan spises kolde fra køleskabet, ved stuetemperatur eller lune. Husk at en ægte sauce Béarnaise ikke må varmes op til mere end 60 grader, ellers vil saucen skille. Lun saucen forsigtigt i et vandbad (*).
(*) Placer glasset med låg på i en kasserolle med koldt vand. Tænd for varmen og når vandet koger, tages kasserollen af bluset. Lad saucen bliver i vandet i ca. 4-5 minutter. Herefter tages låget af og saucen omrøres og er derefter klar til servering.
OPBEVARING: I køleskab. Efter åbning opbevares saucen i køleskab i 4-6 dage.
27% smør* 27% pasteuriserede æggeblommer*
(æggeblommer*, surhedsregulerende middel (mælkesyre)), rapsolie*, vand, hvidvinseddike*,
hvidvin*, blomsterhonning*, salt, sukker*, estragon*, Piment d’Espelette chili* peber*, løg*.
*økologisk.
Pr. 100 gram
Energi 2175 kJ (528 kcal)
Fedt 55 g
– heraf mættede fedtsyrer 16 g
Kulhydrat 2,7 g
– heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 4,4 g
Salt 0,37 g