Del dit billede med os

    Chili Béarnaise Sauce

    59,00 DKK

    Den perfekte medfølger til godt kød

    Sauce Umami’s saucer er det tætteste, som du kommer på en “ægte” Béarnaise, medmindre du altså ikke er en habil og rutineret hjemme-kok.

    Anstrengelserne er efter nogens mening, det tætteste, som du kommer på en færdig ægte sauce, en perfekt alliance mellem gode æggeblommer og godt smør, bragt i balance med hvidvinseddike og tilsmagt med estragon, salt og peber.

    Den perfekte ledsager til et godt stykke oksekød, men også til fjerkræ eller til kalv og lammekød.

    Saucerne kan spises kolde fra køleskabet, ved stuetemperatur eller lune. Husk at en ægte sauce Béarnaise ikke må varmes op til mere end 60 grader, ellers vil saucen skille. Lun saucen forsigtigt i et vandbad (*).

    (*) Placer glasset med låg på i en kasserolle med koldt vand. Tænd for varmen og når vandet koger, tages kasserollen af bluset. Lad saucen bliver i vandet i ca. 4-5 minutter. Herefter tages låget af og saucen omrøres og er derefter klar til servering.

    OPBEVARING: I køleskab. Efter åbning opbevares saucen i køleskab i 4-6 dage.

    +5 på lager

    Område: Danmark

    Ingredienser

    27% smør* 27% pasteuriserede æggeblommer*
    (æggeblommer*, surhedsregulerende middel (mælkesyre)), rapsolie*, vand, hvidvinseddike*,
    hvidvin*, blomsterhonning*, salt, sukker*, estragon*, Piment d’Espelette chili* peber*, løg*.
    *økologisk.

    Næringsindhold

    Pr. 100 gram

    Energi 2175 kJ (528 kcal)
    Fedt 55 g
    – heraf mættede fedtsyrer 16 g
    Kulhydrat 2,7 g
    – heraf sukkerarter 1,5 g
    Protein 4,4 g
    Salt 0,37 g