Flat Iron Steak Dansk Kødkvæg
Super steak
Pris 260 kr. pr. kg.
Flat Iron Steak kommer fra skulderen af kødkvæget og er en udskæring som tager tid at skære, derfor ser man den ikke så tit i Danmark, men det er en steak som er super mør og med en fantastisk smag, samt nemt at tilberede.
Skal steges ved høj varme 4-6 minutter på hver side – vend den gerne nogle gange undervejs, bruger du stegetermometer så skal du ramme mellem 56-58 grader for en rosa stegt steak.
Vi kan kun anbefale at prøve dette stykke kød, du bliver overrasket og mørheden og smagen.
Levering | Ferskvare |
Holdbarhed | ferskvare til 27/8, herefter en frostvare |
Udskæring | Flat Iron Steak |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds | Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.
Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |