Flat Iron Steak Dansk Kødkvæg

Super steak

Pris 260 kr. pr. kg.

Flat Iron Steak kommer fra skulderen af kødkvæget og er en udskæring som tager tid at skære, derfor ser man den ikke så tit i Danmark, men det er en steak som er super mør og med en fantastisk smag, samt nemt at tilberede.

Skal steges ved høj varme 4-6 minutter på hver side – vend den gerne nogle gange undervejs, bruger du stegetermometer så skal du ramme mellem 56-58 grader for en rosa stegt steak.

Vi kan kun anbefale at prøve dette stykke kød, du bliver overrasket og mørheden og smagen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Område: Danmark

Brand: Kildegaarden

Varedeklaration
Levering Ferskvare
Holdbarhed  ferskvare til 27/8, herefter en frostvare
Udskæring Flat Iron Steak
Født Danmark
Opvokset Danmark
Slagtet Danmark
Opskåret Danmark
Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.