Game Off Kvalitets Pizza
55,00 kr.
Kvalitets Pizza med Skine, Pepperoni og Kebab
Denne Dansk producerede Pizza er en fantastisk lækker pizza det er med ingredienser og en smag som er på fuld højde med den pizza du typisk køber ved pizzeriaet. Nogle vil sikkert påstå at den er bedre, men smag den og kom med din egen vurdering.
Marcos Pizza laver selv alt fra bunden, for eksempel dejen som der er brugt mange år på at udvikle, derudover så er det de bedste råvarer som er på pizzaen – vi kan kun sige at du bør prøve denne, så er vi sikre på du kommer igen efter flere.
Pizzaen leveres som en frostvare
Tilberedning: ca. 40-60 minutter før tilberedning tager du pizzaen ud til optøning, varm ovnen op til 250 grader og. Når pizzaen er tøet op kommer du den i ovnen i ca. 5-6 minutter.
Udsolgt
Levering | Frostvare |
Holdbarhed | Se label på vare |
Udskæring | Pizza |
Produceret | Danmark |
Forbagt | Danmark |
Pakket | Danmark |
Indfrosset | Danamrk |
Pizzadej (HVEDEMEL, vand, FLØDE (36% fløde, stabilisator; E407), past. ÆG, solsikkeolie, sukker, salt, Fuldkornsmel HVEDE, gær, bagepulver (hævemidler; E450, E550, HVEDEstivelse). Pizzasovs (vand, Hakket tomat, solsikkeolie, krydderimix indeholder HVEDE). Revet ost (Pasteuriseret komælk, salt, starter culture), 16% kebab (oksekød, kyllinge, maskinudbenet kylling, vand, salt tørret krydderier og urter (peber, hvidløg, gulerod, SELLERI, persille, porre, sukker, aroma, krydderiekstrakt), SOYA protein, kartoffelstivelse, satbilisator; E450, E451, surhedsregulerende middel; E262, E331, løg. 100g produkt er fremstillet af: 81g oksekød, 23 g kyllingekød, 5g maskinudbenet kylling), 16% skinke (skinkekød af svin (83%), vand, kartoffelstivelse, salt, sukker, emulgator (E451i), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), 4,8% pepperoni (108 g grisekød, grisefedt, salt, krydderier, druesukker, antioxidanter (E301, E392), røget salt, krydderiekstrater, starterkultur, konserveringsmiddel (E250)
Pr. 100 gram
Energi – 1084KJ / 259 Kcal
Fedt – 13 g
– heraf mættede fedtsyrer – 5,7 g
Kulhydrater – 22 g
– heraf sukkerarter – 1,6 g
Kostfibre – 1,2 g
Proteiner – 14 g
Salt – 1,6 g