Iberico Burger
59,00 kr.
Burger de Cerdo
Burger/hakkebøf af Iberico Sortfodsgris.
Den Spanske Iberico Sortfodsgris har en særlig genetik og fedtmarmorering, dette giver nogle specielle, samt en helt unik smag. Mange sammenligner Iberico med grisens svar på Wagyu, pga. dens unikke smag og fedtmarmorering, som giver en følelse af at kødet smelter i munden.
Perfekt til grill eller pande. Da hakkebøfferne har et højt fedtindhold skal du være opmærksom på at det kan give flammer ved tilberedning på grillen, hold derfor godt øje med dem. Bøfferne skal i optøet tilstand steges ca. 5-6 min, vend dem efter 2-3 minutter, sørg for at bøfferne gennemsteges. Efter endt tilberedning dæk dem til og lad dem hvile et par minutter inden de serveres.
Server dem i en burger med lidt bbq dressing og coleslaw, kan også serveres som “hakkebøf” med nogle rustikke fritter.
Varen er en frostvare og indeholder 2 bøffer a`160 gram i alt 320 gram.
Udsolgt
Levering – Frostvare
Holdbarhed – minimum 3 måneder
Udskæring – burgerbøf/hakkebøf
Opvokset – Spanien
Slagtet – Spanien
Opskåret – Spanien
Iberico grisekød 79%, vand, ærtefibre 4%, salt, konserveringsmiddel (E221 (indeholder SULFIT)), antioxidant (331)
Pr. 100 gram
Energi: 873 Kj / 210 Kcal
Fedt: 15 g
– heraf mættede fedtsyrer: 6,1 g
Kulhydrater: 0 g
– heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 15 g
Salt: 1,6 g