Iberico Pluma af Spansk Sortfodsgris
Et lækkert mørt og saftigt stykke kød med en dyb og ren smag, som kun findes hos Ibérico-grisen.
Der er flere stykker i hver pakke og et stykke vejer ca. 200 gram. – OBS stykkerne er frosset sammen
Kødet fra denne gris er ikke så mager, som svinekød fra almindelige grise og har en flot naturlig fedtmarmorering, der tilføjer til den ekstra smagsoplevelse. Disse gris lever udelukkende udendørs og har adgang til naturlige vandkilder, frodigt græs og agern fra de omkringstående træer, det er disse faktorer, der giver kødet en enestående smag.
Tilbered Pluma som du ville en god bøf:
Hold den rosa stegt med en lækker stegeskorpe og uden meget andet krydderi end salt og peber – kødet er rig og intens på smag i sig selv.
Pluma er perfekt til stegning og grill. Pluma er en super mør udskæring og meget rig på både smag og fedt. Kødet skal gerne være rosa stegt, så kødet steges 3-4 min. på hver side ved høj varme på en tør pande, kan variere lidt efter tykkelsen på stykket. Lad herefter kødet hvile i 5-6 min. på en rist så fedtet kan løbe fra.
Levering – Frostvare
Holdbarhed – minimum 3 måneder
Udskæring – Pluma
Født – Spanien
Opvokset – Spanien
Slagtet – Spanien
Opskåret – Spanien