Mayonnaise med chili

47,00 kr.

Perfekt og lækker mayonnaise fra Belgien

Samuri-sauce er det Belgiske ord for denne “sauce”. Det henleder til det gamle Japan og er perfekt til f.eks. sushi. “Saucen” er lavet på mayonnaise, ketchup og chili. Mayonnaisen er meget smagsfuld og kan anvendes meget bredt, eksempelvis til fritter, kebab eller kød.

Belgiske Conserverie Moutarderie blev grundlagt i 1953 af Franz Schumacher med speciale i sennep og mayonnaise. I 1983 overtager svigersønnen, Phillipe Renson, sammen med sin kone virksomheden. I dag er yderligere en generation indtrådt i virksomheden og der udvikles hele tiden på nye spændende kvalitets produkter.

Alt fungerer, og det må betegnes som ret unikt. Virksomheden blev kåret til Family Business of the Year af det Belgiske magasin Trends. Virksomheden er drevet af en passion for innovation med respekt for historien, hvilket kan mærkes på den kvalitet og de smagsvarianter virksomheden producerer.

Udsolgt

Område: Belgien

Ingredienser

Vand, rapsolie, modificeret majsstivelse, eddike, ÆGGEblommer, SENNEP, naturlige ekstrakter fra chili (0,5%) og krydderier (SENNEP), paprikastykker, surhedsregulerende middel citronsyre, fortykningsmiddel xatangummi, konserveringsmiddel kaliumsorbat, farvestof: paprika. Kan indeholde spor af: SOJA, HVEDE OG MÆLK.

Næringsindhold

Pr. 100 gram

Energi – 1287KJ/307 Kcal
Fedt – 31 g
– heraf mættede fedtsyrer – 2,8g
Kulhydrater – 5,7 g
– heraf sukkerarter – 0,2g
Protein – 0,8g
Salt – 1,9g