Økologisk klassisk bearnaise – med rigtigt smør og æg
49,50 kr.
En Sauce som du kommer til at elske
Saucen kan spises kold fra køleskabet, ved stuetemperatur eller lun. Husk at en ægte sauce bearnaise ikke må varmes op til mere end 60 grader, ellers vil saucen skille. Lun saucen forsigtigt i et vandbad eller under konstant omrøring ved svag varme i en kasserolle.
Umami Sauce vandt prisen som bedste færdiglavede Bearnaise af madmagasinet Gastro i oktober 2020
Udsolgt
Saucen kan spises kold fra køleskabet, ved stuetemperatur eller lun. Husk at en ægte sauce Béarnaise ikke må varmes op til mere end 60 grader, ellers vil saucen skille. Lun saucen forsigtigt i et vandbad (*).
OPBEVARING: I køleskab. Efter åbning opbevares saucen i køleskab i 4-6 dage.
(*) Placer glasset med låg på i en kasserolle med koldt vand. Tænd for varmen og når vandet
koger, tages kasserollen af bluset. Lad saucen bliver i vandet i ca. 4-5 minutter. Herefter tages
låget af og saucen omrøres og er derefter klar til servering.
27% smør* 27% pasteuriserede æggeblommer* (æggeblommer*, surhedsregulerende middel (mælkesyre)), rapsolie*, vand, hvidvinseddike*, hvidvin*, blomsterhonning*, salt, sukker*, estragon*, peber*, løg*. *økologisk.
NÆRINGSINDHOLD /100 g:
Energi 2175 kJ (528 kcal)
Fedt 55 g
– heraf mættede fedtsyrer 16 g
Kulhydrat 2,7 g
– heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 4,4 g
Salt 0,37 g