Oksebovsteg af Dansk Kødkvæg
Lækker og smagsfuld oksesteg
Lav oksebov stegen i ovn eller gryde og du får en lækker smagsoplevelse hvor det er muligt ud af fonden at lave en lækker sovs. Uanset om det er i ovn eller gryde så sørg for at brune kødet godt af og lade det simre sammen med rodfrugter eller hvad der nu passer ind dine ønsker, skal simre i ca. 2 – 2,5 time.
Varedeklaration
Levering | Ferskvare |
Holdbarhed | Se label på varen |
Udskæring | Bov |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds | Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.
Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |