Pebersauce Eriks

24,95 kr.

Smagfuld pebersauce fra Eriks

Eriks fra Sverige laver flere populære produkter og med denne pebersauce kommer der en sauce som er godt krydret, den er fremstillet af rapsolie og æggeblomme. tilsat fire slags peber, sort peber, hvid peber, rosenpeber og cayennepeber.

Saucen er perfekt til grillet eller stegt okse, kalve. og svinekød

indeholder 230 ml.

Historien om Eriks begynder i 70’erne, da den kendte Svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdige kølsesaucer. til at starte med bliver saucerne udviklet og produceret på hans egen restaurant Gondolen, men meget hurtigt står det klart at faciliteterne er for små i forhold til efterspørgelsen. Eriks Saucer og dressinger har været på det Danske marked siden 2010 og Danskerne har virkelig taget produkterne til sig. Erik Lallerstedt er stadigvæk selv med til at udvikle nye saucer og i 2018 lanceredes og mayonnaise varianter.

Udsolgt

Område: Sverige

Ingredienser

Rapsolie, vand, ÆGGEBLOMME, tomatpure, salt, eddike, maltvinegear pulver, krydderier (bl.a. sort peber, cayanne peber, hvid peber, rosen peber, chili, hvidløg), krydderekstrakt (bl.a. løvstykke, muskatnød), løg, sukker, aroma konserveringsmiddel (E202, E211) ÆG fra fritgående høns.

Næringsindhold

Pr. 100 gram

Energi – 3000 KJ / 700 Kcal
Fedt – 79 g
– heraf mættede fedtsyrer – 6,3 g
Kulhydrater – 1,5 g
– heraf sukkerarter – 0,6 g
Protein – 1,3 g
Salt – 1,0 g