Professionel kokkekniv 20 cm fra KOI ARTISAN

595,00 kr.

Super skarp kokkekniv

KOI ARTISAN: professionel kokkekniv produceret af rustfrit stål. Stålet er af en høj kvalitet med højt kulstof indhold, hvilket giver bladet ekstra styrke og skarphed, men gør den også meget korrosionsbestandigt. Denne 20 cm. kokkekniv i japansk stil er perfekt til hverdagsbrug.

ERGONOMISK PAKKA TRÆ HÅNDTAG: Højkvalitets hverdagskøkkenkniv er designet med et ergonomisk subtilt buet Pakka Wood håndtag. Denne skarpe kniv giver et solidt greb og maksimal komfort under skæring.

ANTI KORROSION: Damaskus kokkeknivs mønster er laserætset, hvilket giver kniven et fantastisk udseende. På grund af det høje kulstof indhold er denne japanske kniv korrosionsbestandig, så en simpel aftørring med en klud er alt hvad du behøver for at bringe denne kniv til live igen.

PRÆSENTATIONSBOX: KOI ARTISAN præsenterer denne smukke kokkekniv i en enkel, men stilfuld sort præsentationsæske, hvilket gør den til en fremragende gaveide til venner, familie, professionelle kokke og særlige lejligheder såsom fødselsdage, jubilæer og mere.

IKKE EGNET TIL OPVASKEMASKINE

Udsolgt