Rib Fingers Ibérico sortfodsgris
Fra 143,00 kr.
Kun kød ingen ben – det er fordelen ved Rib Fingers
Kun 220 kr. pr. kg
Hvad hvis du kunne lave den bedste del af spareribs på en tredjedel af tiden? Vi taler om kødet mellem brystbenene. Udskæringen hedder Rib Fingers.
Rib fingers ser ud til at være den nyeste trend inden for BBQ. Og vi forstår godt hvorfor, smagen er intens og de fungerer bare MEGA godt på en grill. Man kan vælge at marinere kødet i en BBQ marinade som traditionelle spareribs eller bare blot grille det med lidt salt og peber for at få den maksimale Ibérico smag. Start ved en temperatur på 120°C i en halv times tid, hæv temperaturen i grill eller ovn til 170°C og lad dem få en time mere. Lad dem herefter hvile i 10 minutter, før du hopper ombord i kødet.
Smagoplevelsen af Ibérico, som vi kalder det, er en verden væk fra svinekød, som vi traditionelt kender så godt i Danmark. Ibérico-grise har brugt deres liv på at søge i skoven og har kun indtaget naturlige fødevarer. Dette sikrer, at kødet er godt marmoreret og har ekstremt smagfuldt (intramuskulært) fedt.
Levering | Frostvare. Ved forsendelse kommer der godt med is i kassen, dog kan varen godt tø lidt op i kanten, men du kan sagtens ligge dem i fryseren ved modtagelse. |
Holdbarhed | Minimum 3 måneder |
Udskæring | Ribs |
Født | Spanien |
Opvokset | Spanien |
Slagtet | Spanien |
Opskåret | Spanien |
Afpuds |
Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes. Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |