Del dit billede med os

  Rib Fingers Ibérico sortfodsgris 450 gram – 650 gram

  98,00 DKK

  Hvad hvis du kunne lave den bedste del af spareribs på en tredjedel af tiden? Vi taler om kødet mellem brystbenene. Udskæringen hedder Rib Fingers.

  Rib fingers ser ud til at være den nyeste trend inden for BBQ. Og vi forstår godt hvorfor, smagen er intens og de fungerer bare MEGA godt på en grill. Man kan vælge at marinere kødet i en BBQ marinade som traditionelle spareribs eller bare blot grille det med lidt salt og peber for at få den maksimale Ibérico smag. Start ved en temperatur på 120°C i en halv times tid, hæv temperaturen i grill eller ovn til 170°C og lad dem få en time mere. Lad dem herefter hvile i 10 minutter, før du hopper ombord i kødet.

  Smagoplevelsen af ​​Ibérico, som vi kalder det, er en verden væk fra svinekød, som vi traditionelt kender så godt i Danmark. Ibérico-grise har brugt deres liv på at søge i skoven og har kun indtaget naturlige fødevarer. Dette sikrer, at kødet er godt marmoreret og har ekstremt smagfuldt (intramuskulært) fedt.

  +5 på lager

  Område: Spanien

  Brand: DeRaza

  Varedeklaration
  Levering Frostvare
  Holdbarhed  Minimum 3 måneder
  Udskæring Ribs
  Født Spanien
  Opvokset Spanien
  Slagtet Spanien
  Opskåret Spanien
  Afpuds

  Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.