Tomarchio ICE TEA lemon & mandarin

24,95 kr.

Lækker Ice tea

Denne lækre Italienske Ice Tea er tilberedt med infusion af de bedste økologiske teblade, der kommer fra Indien i kombination med økologiske Sicilianske citrusfrugter. En speciel opskrift der kombinerer den subtile stærke smag af sort te med den naturlige friskhed af citron og delikatessen fra mandarin.

Vandet der bruges til fremstillingen af disse drikke, kommer fra grundvandsmagasiner, der udspringer fra vulkanen Etna. Med sit særlige indhold af mineraler er vandet også med til, at give drikkene en helt unik smag.

Tomarchio er en Siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på Italiensk kaldes “gassosa” hvor samme opskrift, der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag.

Indeholder 275 ml. – prisen er inklusiv pant

5 på lager

Område: Italien

Ingredienser

Vand, rørsukker, citron juice fra koncentrat (0,8%), Mandarin juice fra koncentrat (0,8%), sort te infusion (0,6%), karameliseret sukker, konserveringsmiddel: citronsyre, naturlig sort te aroma, naturlig mandarin aroma, naturlig citron aroma, antioxidant ascorbinsyre.

Næringsindhold

Pr. 100 ml.

Energi – 129 KJ/30 Kcal
Fedt – 0 g
– heraf mættede fedtsyrer – 0 g
Kulhydrater – 7,6 g
– heraf sukkerarter – 7,6 g
Proteiner – 0 g
Salt – 0 g