Del dit billede med os

    Tværreb (shortribs) Dansk Kødkvæg

    Fra 109,25 DKK

    Fyldt med smag

    Oksetværreb kan bruges til supper da det giver en helt fantastisk smag, er også lækkert at langtidsstege.

    Ønsker du short ribs som er meget populære, så skær disse shortribs af tværrebene, de skårne short ribs kan tilberedes ved at koge dem i 3-4 timer eller sousvide dem ved 55 grader i 48 timer. Når de er klar så tilbered dem færdige enten i ovn eller på grill, pensel dem med en barbecue marinade ved relativ høj varme, vend kødet hvert 5 minut og pensel løbende med marinade til det hele er dækket og marinaden har en karamelliseret overflade, nu er de klar til at nyde.

    Tilbehøret må de selv finde på.

    leveres som frostvare

    Ryd

    Område: Danmark

    Brand: Kildegaarden

    Varedeklaration
    Levering Frostvare
    Holdbarhed  se label på vare
    Udskæring Tværreb
    Født Danmark
    Opvokset Danmark
    Slagtet Danmark
    Opskåret Danmark
    Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

    Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.