Del dit billede med os

  US Black Angus Kornfodret Hel Striploin

  Flot Striploin med en fantastisk marmorering

  Kun 325 kr. pr kg.

  US Beef som vi vil have det (og til dig der ikke vil gå på kompromis) – Platte Valley har i mange år produceret Black Angus kød af høj kvalitet. Kvæget er inden slagtning på en kornfodret diæt i op til 160 dage som er med til at give en fantastisk smag, marmorering og mørhed.

  Dette stykke kød kan laves som hel steg eller skæres ud til bøffer i den størrelse som passer dig. Skærer du stykket til steaks så vil du få en rigtig lav pris pr. steak uden du går på kompromis med kvaliteten. Skærer du til 250 grams steak er det en steakpris på kun 81,25 kr. pr. stk. Med den høje kvalitet på dette kød er det virkelig billig steak pris.

  Varen er en ferskvare.

  Vær opmærksom på at Amerikanske udskæringer efterlader mere fedt på og omkring kødet end vi er vant til i DK – dette gælder også dette produkt.

  Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

  Område: USA

  Brand: Platte Valley

  Varedeklaration

   

  Levering Ferskvare
  Holdbarhed  Ferskvare til 8/6-2022, herefter en frostvare – ved levering/udlevering maks 5 dage på køl – kan fryses i 6-8 måneder
  Udskæring Striploin
  Født USA
  Opvokset USA
  Slagtet USA
  Opskåret USA
  Afpuds

  Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.

  Ingredienser

  Striploin / Oksefilet