Brisket af Dansk kødkvæg

Fra 96,20 kr.

Utrolig flotte Brisket i fra 600 gram til 1,3 kg.

Kun 160 kr. pr. kg.

Her er et stykke brisket/spidsbryst som er udbenet og klar til at tilberede. Brisket som det hedder i USA er en af deres ypperste BBQ retter, det tager noget tid at lave men er al tiden værd.

Disse flotte spidsbryst kommer fra Kildegaarden som producerer utrolig lækkert og flot kød fra kødkvæg. Disse kødkvæg opdrættes med respekt og kærlighed, samt de går græsser som en del af naturplejen på markerne og bakkerne ned til Mariager fjord, arealer som ikke sprøjtes men udelukkende er naturlig græsvækst.

Find en RUB der passer dine smagsløg og gnid det godt ind i kødet og lad det hvile i køleskabet i 12 timer. Hvis du vælger at lave den i ovn så sæt Brisket i en bradepande, varm ovnen op til 95 grader og lad den langtidsstege i ca. 12 timer stegen skal have en centrums temperatur på 93 grader, lad den hvile i ca. 20-30 minutter inden udskæring.

På grillen er det ved indirekte varme hvor temperaturen i grillen skal være omkring de 110 grader under hele stegningen, tilføj evt. noget rødsmuld så din steg får smagen af den røgsmag som passer dig.

Kan også laves som braiseret spidsbryst, som er perfekt simremad.

Vær tålmodig, gør dig umage, men du fortryder det ikke.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Område: Danmark

Brand: Kildegaarden

Varedeklaration

 

Levering frostvare
Holdbarhed  se label på vare
Udskæring Brisket / Spidsbryst
Født Danmark
Opvokset Danmark
Slagtet Danmark
Opskåret Danmark
Afpuds

Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.