Del dit billede med os

    Brisket af Dansk kødkvæg

    Fra 107,00 DKK

    Her er et stykke brisket/spidsbryst som er udbenet og klar til at tilberede. Brisket som det hedder i USA er en af deres ypperste BBQ retter, det tager noget tid at lave men er al tiden værd.

    Find en RUB der passer dine smagsløg og gnid det godt ind i kødet og lad det hvile i køleskabet i 12 timer. Hvis du vælger at lave den i ovn så sæt Brisket i en bradepande, varm ovnen op til 95 grader og lad den langtidsstege i ca. 12 timer stegen skal have en centrums temperatur på 93 grader, lad den hvile i ca. 20-30 minutter inden udskæring.

    På grillen er det ved indirekte varme hvor temperaturen i grillen skal være omkring de 110 grader under hele stegningen, tilføj evt. noget rødsmuld så din steg får smagen af den røgsmag som passer dig.

    Vær tålmodig, gør dig umage, men du fortryder det ikke.

    Ryd

    Område: Danmark

    Brand: Kildegaarden

    Varedeklaration

     

    Levering Ferskvare
    Holdbarhed  Se label på varen
    Udskæring Brisket / Spidsbryst
    Født Danmark
    Opvokset Danmark
    Slagtet Danmark
    Opskåret Danmark
    Afpuds

    Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

    Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.