Del dit billede med os

  Engelsk Bøf af Oksemørbrad

  Lækker Engelsk Bøf klar til panden

  Vores slagter har skåret disse lækre bøffer af oksemørbrad fra Silver Fern New Zealand

  De er vakuumpakket enkeltstyk (ferskvare)

  Her er en topkvalitets mørbrad som kommer fra New Zealand som stammer fra græsfodrede kødkvæg, kvæget er fritgående og vandrer rundt i det idylliske New Zealandske bjerglandskab. Mørbraden her er et absolut high-end produkt, med fantastisk velsmag og mørhed.

  Opvæksten er på 30-35 måneder på frodige, grønne græsgange. Her lever dyrene året rundt på store græsarealer med fri adgang til konserverende foder som hø og ensilage.

  Det betyder, at dyrene opdrættes med mulighed for at vandre og græsse frit. Dyrene kan spise og leve, som de ville naturligt, hvilket reducerer stress og fremmer dyrevelfærd.

  Silver Fern Farms er grundlagt i 1948, hvoraf 50% af selskabet er eget af et partnerskab, med alle 16.000 nuværende opdrættere/farmere og befinder sig på den sydlige halvø på New Zealand. Hos Silver Fern Farms tror man på at det er den rene luft, masser af rent og frisk vand, samt opdræt på åben natur, hele året rundt, som gør forskellen. Respekt og omsorg til dyrene er en del af alle opdrætternes DNA, hvilket sikrer alle dyr en stressfri opvækst.

  OBS – varen kan først afhentes fra den 27 december eller leveres hjemme ved dig fra den 28 december

  Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

  Område: New Zealand

  Varedeklaration
  Levering Ferskvare
  Holdbarhed  Se label på varen
  Udskæring Mørbrad
  Født New Zealand
  Opvokset New Zealand
  Slagtet New Zealand
  Opskåret New Zealand
  Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.