Kalve Cuvette
Fra 89,88 kr.
Kalvecuvette er en nem og lækker ret som er mør og smagfuld.
Start med at ridse fedtet og krydder cuvetten med dit yndlingskrydderi eller salt og peber. Brun kødet af på en varm pande, herefter lægges kalvecuvetten i et ildfast fad og steges i ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter til en kernetemperatur på 62 grader, (vi anbefaler stegetermometer da det giver det bedste resultat) lad den herefter hvile i ca. 10 minutter så er den klar til servering.
Kan også tilberedes på grill. efter samme fremgangsmåde, men steges ved indirekte varme.
Levering | Ferskvare |
Holdbarhed | Se label på varen |
Udskæring | Kalve Cuvette |
Født | Holland |
Opvokset | Holland |
Slagtet | Holland |
Opskåret | Holland |
Afpuds |
Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes. Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |
Kalve Cuvette