Del dit billede med os

    Oksetykkam af Dansk Kødkvæg

    Gammeldags oksesteg

    Oksetykkam er det mest brugte stykke kød til gammeldags oksesteg, en steg som kan laves i gryde, ovn eller stegeso. Der er mange måder at tilberede den på, man skal dog være opmærksom på at lade det få tid nok og anvende et stegetermometer således man er sikker på at stegen har fået nok, kernetemperaturen skal ramme minimum 80 grader. Det er også en steg man kan komme i Sous vide over en længere periode, som vil gøre stegen utrolig mør.

    Lad denne klassiker ramme middagsbordet og det er Dansk Kødkvæg når det er bedst, fritgående dyr fra Kildegaarden som går ude en stor del af året og græsser på arealer ned til Mariager fjord.

    bemærk – varen er en frostvare

    Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

    Område: Danmark

    Brand: Kildegaarden

    Varedeklaration
    Levering Frostvare
    Holdbarhed  se label på vare
    Udskæring Tykkam
    Født Danmark
    Opvokset Danmark
    Slagtet Danmark
    Opskåret Danmark
    Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

    Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.