Teres Major Black Angus Kornfodret AA+

Fra 263,50 kr.

Teres major, fra canadisk Kornfodret Black Angus kødkvæg.

KUN 310 kr. pr. kg

Angus er synonymt med en kødoplevelse af de helt store. Men hvad er det, som giver den fantastiske smag og mørhed? For canadiske Angus er svaret respekt for dyrene, som opdrættes i harmoni med den billedskønne canadiske natur.

Teres Major er en udskæring fra skulderen og ligner en “lille” mørbrad, den er også utrolig mør og med masser af smag. Diæten med kornfodring er med til at skabe en endnu større smagsoplevelse, og det er netop det som dette stykke byder på.

I hver pakke er der 3 stk. Teres Major. Pakkerne vejer mellem 1 til 1,4 kg.

Hemmeligheden bag Angus Beef fra Canada

Heritage Angus er en sammenslutning af mere end 40 familie drevne farme i det vestlige Canada. Hver dag trækker de i arbejdstøjet med passion for udelukkende én ting: At opdrætte Angus kvæg i tårnhøj kvalitet – uden at gå på kompromis med respekt for hverken dyr eller natur.

De dygtige canadiske ranchers opdrætter dyrene efter årelange traditionerud fra tanken om at naturligt sunde dyr, der lever på det uberørte og rene land, giver det bedste kød.

Derfor lever og græsser de store okser frit på åbne landområder, når vejret tillader det. Her får de motion ved at bevæge sig på den endeløse canadiske prærie, hvor alt er naturligt – nøjagtigt ligesom dyrenes kost! Den består af kontrolleret foder som snitgræs, korn og alt det grønne som vokser på netop prærien.

Område: Canada

Brand: Heritage Angus

Varedeklaration
Levering Ferskvare
Holdbarhed  Ferskvare frem til 22/2-2024 herefter leveres som frostvare – ved udlevering/forsendelse maks. 5 dage på køl, kan fryses i 6-8 måneder
Udskæring Teres Major
Født Canada
Opvokset Canada
Slagtet Canada
Opskåret Canada
Afpuds

Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.