Del dit billede med os

    Hanger steak (nyretapper) Dansk Kødkvæg

    Fra 83,00 DKK

    Hanger Steak fra Dansk Kødkvæg

    Hanger Steak, Butchers Steak, Nyretapper eller Onglet – et godt stykke kød med mange navne. Men uanset navnet får man her et stykke kød som er mørt og meget smagsfuld.

    Kødet skal tilberedes ved høj varme i relativ kort tid, ca. 3 – 5 minutter på hver side.

    Førhen var dette stykke kød også døbt Butchers steak, fordi netop denne udskæring beholdte slagterne for sig selv, grundet den fantastiske smag og mørhed.

    Du kan vælge forskellige former for marinering, men dette stykke kød klarer sig også ganske fint med bare salt og peber.

    Ryd

    Område: Danmark

    Brand: Kildegaarden

    Varedeklaration
    Levering Frostvare
    Holdbarhed  Se label på vare
    Udskæring Nyretappe
    Født Danmark
    Opvokset Danmark
    Slagtet Danmark
    Opskåret Danmark
    Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

    Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.