Hanger steak (nyretapper) Dansk Kødkvæg
Fra 94,50 kr.
Hanger Steak fra Dansk Kødkvæg
Hanger Steak, Butchers Steak, Nyretapper eller Onglet – et godt stykke kød med mange navne. Men uanset navnet får man her et stykke kød som er mørt og meget smagsfuld.
Kødet skal tilberedes ved høj varme i relativ kort tid, ca. 3 – 5 minutter på hver side.
Førhen var dette stykke kød også døbt Butchers steak, fordi netop denne udskæring beholdte slagterne for sig selv, grundet den fantastiske smag og mørhed.
Du kan vælge forskellige former for marinering, men dette stykke kød klarer sig også ganske fint med bare salt og peber.
Levering | Frostvare |
Holdbarhed | Se label på vare |
Udskæring | Nyretappe |
Født | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Afpuds | Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.
Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres. |