Del dit billede med os

    Iberico Belotta Presa af Spansk Sortfodsgris

    Fra 496,00 DKK

    Iberico Bellota grisen lever på den varme og kuperede slette mellem Spanien og Portugal. Dyrevelfærden er helt i top og dyrene får masser af motion og bevægelse. De spiser græs, urter og agern fra egetræerne. Ageren på spansk betyder “Bellota” derfra navnet på grisen.

    En fornem kødudskæring på Ibérico grisen.

    Kun 320 kr. pr. kg

    Presaen er en del af nakken, der frigøres herfra ved slagtning. Den er oval formet, intens rød i farven, med en høj intramuskulær fedtmarmorering og fantastisk struktur. Kødet har en intens smag og en struktur som ren smør, der får dine tænder til at løbe i vand.

    Ibérico er en beskyttet betegnelse, som kun må bruges om den originale Ibérico gris, der lever på den iberiske halvø. Disse Ibérico sortfodsgrise går i dagtimerne frit rundt på åbne arealer. Her spiser de bl.a. græs, vildtvoksende urter og agern. Det er grisens race, det fritgående liv og det agern-baserede foder, der giver kødet dets karakteristiske fedtmarmorering og nøddeagtige smag.

    Er fremragende til grill og stegning, hvor du får en intens smag. Netop derfor skal der ikke krydres mere end salt og peber. Steg den hel og skær den ud i tynde skiver klar til at servere.

    Bemærk: der er 2 stk. i hver pakke. obs de frosset sammen i en pakke.

    Ryd

    Område: Spanien

    Brand: DeRaza

    Varedeklaration

    Levering – Frostvare

    Holdbarhed – minimum 3 måneder

    Udskæring – Presa

    Født – Spanien

    Opvokset – Spanien

    Slagtet – Spanien

    Opskåret – Spanien