Del dit billede med os

  Tilbud

  Brisket af Dansk kødkvæg 0,9 – 1,4 kg.

  Fra 95,62 DKK Fra 106,25 DKK

  Utrolig flotte Brisket i fra 900 gram til 1,4 kg.

  Her er et stykke brisket/spidsbryst som er udbenet og klar til at tilberede. Brisket som det hedder i USA er en af deres ypperste BBQ retter, det tager noget tid at lave men er al tiden værd.

  Disse flotte spidsbryst kommer fra Kildegaarden som producerer utrolig lækkert og flot kød fra kødkvæg. Disse kødkvæg opdrættes med respekt og kærlighed, samt de går græsser som en del af naturplejen på markerne og bakkerne ned til Mariager fjord, arealer som ikke sprøjtes men udelukkende er naturlig græsvækst.

  Find en RUB der passer dine smagsløg og gnid det godt ind i kødet og lad det hvile i køleskabet i 12 timer. Hvis du vælger at lave den i ovn så sæt Brisket i en bradepande, varm ovnen op til 95 grader og lad den langtidsstege i ca. 12 timer stegen skal have en centrums temperatur på 93 grader, lad den hvile i ca. 20-30 minutter inden udskæring.

  På grillen er det ved indirekte varme hvor temperaturen i grillen skal være omkring de 110 grader under hele stegningen, tilføj evt. noget rødsmuld så din steg får smagen af den røgsmag som passer dig.

  Kan også laves som braiseret spidsbryst, som er perfekt simremad.

  Vær tålmodig, gør dig umage, men du fortryder det ikke.

  Bemærk dette er en frostvare

  Ryd

  Område: Danmark

  Brand: Kildegaarden

  Varedeklaration

   

  Levering Frostvare
  Holdbarhed  Se label på varen
  Udskæring Brisket / Spidsbryst
  Født Danmark
  Opvokset Danmark
  Slagtet Danmark
  Opskåret Danmark
  Afpuds

  Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

  Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.